top of page

O Vladimiru Miketi

Vladimir Miketa je snimatelj i redatelj iz Zadra specijaliziran za korporativne promocije, glazbene spotove i dokumentarne projekte. Uz dugogodišnje iskustvo, Vladimir je opremljen najnovijom i najnaprednijom opremom za isporuku video zapisa visoke kvalitete koji nadilaze vaša očekivanja. Njegova strast za pripovijedanjem i posvećenost detaljima osigurava da je svaki projekt jedinstven i prilagođen potrebama klijenta.

Koristim najnovije i najnaprednije kamere za snimanje zadivljujućih slika koje oživljavaju vašu priču. Od vrhunskih kino kamera do kompaktnih kamera bez ogledala, koristim veliki izbor kamera između kojih možete izabrati. Neke od kamera koje koristim su Sony A7S III, Panasonic GH5, Canon C300 Mark III i RED Komodo.

Vladimir Miketa koristi visokokvalitetne monitore kako bi svaki kadar bio pravilno eksponiran i izoštren. Koristi niz vanjskih monitora marki poput SmallHD, Atomos i Blackmagic Design. Ovi monitori mu omogućuju bolji pregled snimke i prilagođavanje u hodu. Eksterni snimač mi omogućava bolju kvalitetu snimanja i slike.

"Moja umjetnost temelji se na raznolikosti. Kako bihpostigao različite izglede i stilove u svojim videozapisima, koristim niz objektiva i dodataka renomiranih marki kao što su Canon, Sigma i Voigtlander. Bilo da mu je potrebna oštra preciznost Canonovih objektiva, kreativne svestranosti Sigme ili jedinstvenog karaktera Voigtlander stakla, moj alat je platno koje mi omogućuje slikanje osebujnih vizualnih narativa, svaki jednako zadivljujući kao prethodni."

Svoje povjerenje stavljam u vrhunsku grip opremu, uključujući robusne stative, napredne 3-osne stabilizatore i motorizirane klizače. Ovi alati vrhunske kvalitete nude stabilnost i preciznost potrebnu za izradu besprijekornih, zadivljujućih snimaka.

bottom of page